Graphic Designer's House
by Architecture Uncomfortable workshop

The house’s mid-sized plot is at the foot of the Zsíros-hegy hill, bordered by a narrow and relatively deep wooded ravine to the north.

The shape of the roof, supported on its two longer sides, resembles that of wooden houses in Austria, but the building is far smaller in its proportions.

This is manifested in the increasing calm in each level’s function as you move up through the house.

Location Nagykovácsi, Hungary
Author Architecture uncomfortable workshop
Year 2017
Photos Andras Zoltai

House of Chickens Schoonschip A House with Four Gardens Casa del Búho A Guy, a Bulldog, an Edible Garden, and the Home they Share FGN House The Young Old House Houthavens Plot 1 & 2

a project powered by Itinerant Office

subscribe to our newsletter

follow us